info@schreuder-natuurgeneeswijzen.nl

Veelgestelde vragen

Wij staan voor u klaar

We zijn u graag van dienst om uw vragen te beantwoorden. U kunt uw vragen het beste per mail stellen, we streven ernaar om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

U mag natuurlijk ook bellen, wij zijn te bereiken op: 035-5416321. Als u het antwoord apparaat treft, laat u dan duidelijk uw naam en telefoonnummer achter.

We streven ernaar dat als u voor 15:00 uur besteld, dat u het dan de volgende werkdag in huis heeft.

Onze pakketten worden via de standaard dienstverlening van PostNL geleverd.

Dit betekent dat de bezorger ervoor kan kiezen om het pakket bij de buren af te leveren of om een nieuwe poging te doen op een andere dag wanneer u niet aanwezig bent tijdens het bezorgmoment. In beide gevallen ontvangt u een briefje van PostNL in uw brievenbus.

Standaard verzendkosten zijn 5,90 of gratis verstuurd bij besteding van € 50,-

Omdat je pakket meegezonden wordt met de brievenbuspost van PostNL, houden we deze bezorgdagen aan. Dat betekent:

  • Dinsdag 
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag

Op zondag en maandag wordt er geen post bezorgd. Dit betekent dat als je op zaterdag of zondag besteld, je bestelling in principe op dinsdag wordt bezorgd.

Bestellingen buiten Nederland worden doorgaans binnen 2-3 werkdagen geleverd. Elke bestelling buiten Nederland wordt belast met €12,00 verzendkosten, hierbij geld niet dat bestellingen gratis worden geleverd bij bedragen boven €50,-.

Dat kan verschillende redenen hebben. Heeft u de spambox van uw e-mail al bekeken? Als u de bevestiging niet kunt vinden in uw mail, dan kunt u het beste contact opnemen zodat wij voor u kunnen kijken wat er aan de hand is.

Zodra uw order is geplaatst, wordt deze ook meteen doorgevoerd in ons orderproces. Dit betekent dat de order meteen voor u wordt klaargemaakt, hierdoor is het helaas niet mogelijk om uw bestelling te wijzigen. Mocht u vragen hebben, dan kun u altijd telefonisch of per mail ( info@schreuder-natuurgeneeswijzen.nl ) contact met ons opnemen.

Online betalen kunt u doen via de volgende mogelijkheden:

  • Ideal
  • Creditcard ( Visa, Mastercard en American Express )
  • Apple pay ( alleen beschikbaar binnen NL )

Bij het plaatsen van uw bestelling, wordt automatisch een online account aangemaakt op Mijn Schreuder. Dit account geeft u toegang tot uw bestelhistorie en persoonsgegevens.

We vragen iedereen aan het begin van het bestelproces om zijn/haar e-mailadres. Heeft u eerder bij Schreuder Natuurgeneeswijzen besteld dan herkent ons systeem uw gegevens en vragen we in te loggen.

Indien u nog nooit bij Schreuder natuurgeneeswijzen hebt besteld, dan wordt u direct doorverwezen naar het algemene bestelformulier, waar u uw gegevens en een eigen gekozen wachtwoord kunt invoeren.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Geen probleem, vraag dan via de knop “wachtwoord vergeten” gemakkelijk per e-mail een nieuw wachtwoord aan.

Schreuder-geneesmiddelen

MENU