De oorsprong

Schreuder Natuurgeneeswijzen gaat alweer drie generaties terug, het bedrijf is in 1958 opgericht door dhr. N. Schreuder sr. Vervolgens is de praktijk door zijn zonen Arie en Jeroen overgenomen en inmiddels is Nick Schreuder, de zoon van Jeroen en kleinzoon van dhr. Schreuder sr, ook druk bezig om zich te bekwamen in de praktijk. Drie generaties van bevlogen therapeuten, je zou kunnen zeggen dat het helpen van mensen om de balans weer terug te vinden, in het bloed zit. Van generatie op generatie wordt de kennis doorgegeven en blijven we ons ontwikkelen om te innoveren maar sommige dingen blijven onveranderd, we blijven trouw aan de natuur, trouw aan de oorsprong en trouw aan het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Tussen mens en natuur: de balans.

Denken we aan gezondheid dan denken we aan evenwicht, het vermogen van het lichaam om gezondheid te bewaren door constant het evenwicht te herstellen en in evenwicht te houden, ook wanneer de omstandigheden veranderen. Het is onze passie om u te helpen de balans terug te vinden.

Meer dan vitaminen en supplementen: natuurgeneesmiddelen

Onze kruiden formules en supplementen zijn geïnspireerd op de natuur en op de werking van ons lichaam. De supplementen zijn wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Maar we hebben ook nog kruidenformules die zijn ontwikkeld door dhr. Schreuder sr. zelf, daar zijn we dan ook bijzonder trots op. 

 

Sinds kort kunnen niet alleen onze eigen patiënten beschikken over onze producten maar dankzij onze webshop zijn onze producten voor iedereen beschikbaar omdat we vinden dat iedereen de kans moet krijgen om met onze producten de best mogelijke resultaten te behalen.

Uiteraard bevatten de producten geen onnodige toevoegingen, zoals suikers, synthetische kleur, geur en smaakstoffen en GMO’s maar ook allergenen en dierlijke substanties proberen we te vermijden.

Onze kennis

We beschikken over de ervaring, de kennis en de vakopleidingen in verschillende disciplines. De volgende specialismen hebben we in huis; orthomoleculaire geneeskunde, fytotherapie, heilmagnetisme, iriscopie en Klinische Psycho Neuro Immunologie ( KPNI ). Daarnaast is Jeroen een gecertificeerd Intermittend Living coach. We zijn dan ook aangesloten bij twee beroepsverenigingen; Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de natuurlijke geneeskunde ( NWP ) en bij de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde ( MBOG ). Deze beroepsverenigingen bewaken en houden de kwaliteit van de therapeuten op een hoog niveau.

Schreuder-geneesmiddelen

MENU

Schreuder-geneesmiddelen

MENU