info@schreuder-natuurgeneeswijzen.nl

Retourneren

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Schreuder Natuurgeneeswijzen.


Retouradres
:
Schreuder Natuurgeneeswijzen
Postbus 52
3740AB Baarn

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes en oliën, geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen.

In geval van retour worden het aankoopbedrag en de heen verzendkosten vergoed, de retourzending is voor uw rekening. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Mocht een product u niet in goede staat bereiken dan kunt u contact opnemen met ons. Wij adviseren u direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die u niet in goede staat bereiken dienen, na contact met de ons van de Schreuder Natuurgeneeswijzen, eveneens te worden geretourneerd.

Schreuder-geneesmiddelen

MENU