Ruilen en retourneren

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt ruilen of retourneren. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen ruilen of retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Schreuder Natuurgeneeswijzen.


Retouradres
:
Schreuder Natuurgeneeswijzen
Postbus 52
3740AB Baarn

 

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes en oliën, geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen.

 

In geval van ruilen of retour wordt het aankoopbedrag vergoed, de retourzending is voor uw rekening. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

 

 

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen.

 

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

 

Mocht een product u niet in goede staat bereiken dan kunt u contact opnemen met ons. Wij adviseren u direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die u niet in goede staat bereiken dienen, na contact met ons van Schreuder Natuurgeneeswijzen, eveneens te worden geretourneerd. Bij een product in verkeerde staat geleverd zullen wij opnieuw het bestelde product aanbieden.  

Schreuder-geneesmiddelen

MENU

Schreuder-geneesmiddelen

MENU