Op deze manier vind je jouw passie en het vuur in jezelf (en zo deden wij het)

De vakantieperiode kan het ideale moment zijn om het vuur in jezelf te vinden. Waar liggen je passies, wat wil je anders doen en hoe bereik je dat? Ook als Schreuder Natuurgeneeswijzen hebben we dat pad bewandeld. We delen graag met je wat we daarvan leerden.

 

Al drie generaties zit Schreuder Natuurgeneeswijzen in de familie: de vader van Jeroen begon de praktijk in 1958 en inmiddels zit ook Jeroen’s zoon Nick in het bedrijf. We durven inmiddels wel te zeggen dat we goed zijn in wat we doen: zorgen dat onze patiënten op een holistische manier worden behandeld.

Unieke producten voor iedereen

Het heeft wel even geduurd voordat we bewust werden dat we een uniek private label hebben met bijzondere producten. Een paar jaar geleden kwamen we op het idee om een webshop te starten. In eerste instantie alleen om onze patiënten te bedienen, zodat zij makkelijker de supplementen kunnen bestellen. Maar, hoorden we van velen, waarom alleen voor bestaande patiënten? “Jullie hebben zo’n goed product, dat zou toch voor iedereen beschikbaar moeten zijn.”

Een grote en spannende stap: we vroegen Thirza van Studio Vondst om een nieuwe uitstraling te ontwerpen. We kenden Thirza al en wisten dat ze verschillende leuke dingen had gedaan onder andere voor Mi Casa in Baarn, waar ze de illustraties voor de placemats heeft ontwikkeld. Zij heeft zich op onze visuele identiteit gestort en kwam tot de conclusie dat het veel groter was: ons verhaal mocht echt worden verteld. Het werd echt een compleet verhaal.

 

Lees ook: Meer vrijheid dankzij technologie: zo verbind je weer met mens en natuur

Identiteit was er altijd al

Thirza koppelde ons aan Anna van A.D. New World die onderzoek deed naar ons merk en daar een verhaal en marketingplan van maakte. Met tranen in onze ogen hebben we geluisterd naar hoe Anna en Thirza ons in woord en beeld hebben weten te vangen. De identiteit was er altijd al, maar door hen hebben we geleerd dat we naar de voorgrond mogen treden en laten zien wie we zijn.

Uiteindelijk zijn we dankzij Anna en Thirza een nieuwe weg ingeslagen. Ze hebben ervoor gezorgd dat we het vuur in onszelf hebben gevonden. We hebben moeten bedenken waar we stonden en waar we naartoe willen. Ontdekt dat we op bepaalde punten moesten en moeten investeren. En vooral: geleerd dat ook wij hulp mogen vragen om nieuwe paden te bewandelen.

Holistische benadering

Het mooie is dat Thirza en Anna ons hebben geholpen op een manier die wij zelf ook toepassen voor patiënten. We proberen onze patiënten te sturen en bewust te maken dat als je iets anders wil in je leven, als je verbetering wil zien, dat je dingen anders zult moeten doen.

Dat noemen wij active coping. Als je elke keer hetzelfde pad bewandeld en tegen dezelfde dingen aanloopt, moet je gaan active copen: actief besluiten om iets te gaan veranderen. Bedenken dat dit niet is wat je wil en bedenken dat je het anders gaat doen.

Is het altijd makkelijk? Absoluut niet. Dat was het voor ons ook niet. Marketing, SEO, we kwamen ineens in een nieuwe wereld terecht. Wat moet je vertellen, wat niet? Stapje voor stapje is dat gelukt, omdat we aan de hand werden genomen. Dat gunnen we iedereen.

 

Lees ook: Breek uit vastgeroeste patronen met de kunst van kleine stapjes

De lessen die wij leerden

– Gewoon doen! Ga niet proberen of ‘het wel zijn’, de kracht zit in jezelf.

– Kies één ding dat je wil veranderen. Het is de kunst van kleine stapjes.

– Wees open minded en sta open voor nieuwe ervaringen en smaken.

– Kijk ook naar binnen: wat resoneert in jou?

– Kom je op een nieuw pad terecht? Kijk waar de weg je naartoe brengt.

 

Hulp nodig om het vuur in jezelf aan te wakkeren of je passie te vinden? Wij helpen je graag. Stuur ons gerust een email of maak direct een afspraak.

Schreuder-geneesmiddelen

MENU

Schreuder-geneesmiddelen

MENU